Asfaltvezels

Aramide asfaltvezels zijn een innovatief en krachtig materiaal dat wordt gebruikt om de prestaties en duurzaamheid van asfaltmengsels tot wel 50% te verbeteren door als het ware een spinnenweb binnen de asfaltverharding te ontplooien.

Aramide Asfaltvezels

Ontdek de toekomst van wegenbouw met aramide asfaltvezels!

Zonder aramide vezels

Met aramide vezels

Wat zijn Aramide Asfaltvezels?

Aramide asfaltvezels, ook wel bekend als QX19-FI, zijn revolutionaire versterkingsmaterialen die zijn ontworpen om de prestaties van asfaltmengsels naar een geheel nieuw niveau te tillen. Deze vezels zijn gemaakt van hoogwaardige aramidevezels die bekend staan om hun buitengewone sterkte en duurzaamheid. QX19-FI biedt een unieke balans van eigenschappen, ongeëvenaard door andere hoogwaardige vezels. QX19-FI is een supersterke synthetische vezel die, per gewicht, vijf keer sterker is dan staal. Deze vezels zijn extreem fijn en licht van gewicht en hebben een superieure treksterkte, uitstekende temperatuur 450 graden+ ,en hoge chemische resistentie. Hiermee zijn deze vezels een zeer duurzame en circulaire oplossing om het asfalt te versterken.

Voordelen van Aramide Asfaltvezels:

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over dit product? Er zijn verschillende onderzoeken naar QX19-FI vezels verricht, hiervan zijn de rapporten op aanvraag beschikbaar. Liever persoonlijk contact? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Onze vakmannen komen graag met u in contact, en adviseren u over de mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.